Op deze pagina vindt u het overzicht van de activiteiten die door De Rank worden georganiseerd. Ze zijn bestemd voor wie betrokken is bij De Rank, maar we nodigen ook andere belangstellenden van harte uit! Onze activiteiten vinden veelal plaats in ons kerkgebouw De Rank, Lupinestraat 11 in Nieuwegein. Als dat een enkele keer niet zo is, dan staat dat vermeld in de kolom Locatie.

En er is meer: de kerken in onze omgeving organiseren ook allerlei mooi activiteiten waarbij wij als betrokken bij De Rank van harte welkom zijn. Bij die activiteiten staat altijd in de kolom Locatie aangegeven waar ze plaats vinden.

Agenda

Vrijdagavond gesprek
Vrijdag, 24 November 2023 om 20:00

Ook dit seizoen organiseert Wim Sanderse op de vrijdag een aantal avonden rondom een film of tv-uitzending. Voor de herfst van 2023 zijn vier vrijdagavonden gereserveerd om met elkaar een tv-uitzending, documentaire of (korte) film te bekijken en na afloop te bespreken. De data zijn: 13 oktober, 27 oktober, 24 november en 1 december steeds vanaf 20:00 uur. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor de onderwerpen!

Locatie De Rank

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
KvK nummer 76428702

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG