Zonder dat u het gemerkt heeft is er al weer heel veel werk verzet om actie Kerkbalans tot een succes te maken. Het maken van teksten, het verzorgen van drukwerk op naam, het vragen en coördineren van lopers. En toen kwam de lockdown.... en moest er vergaderd worden hoe dit veilig te regelen.

Uiteindelijk is besloten om toch met lopers te werken. Bewezen is dat de resultaten dan beter zijn. De actie kerkbalans is te belangrijk voor onze kerk! Het zal waarschijnlijk allemaal iets onpersoonlijker worden. Sommige lopers geven de enveloppen op afstand persoonlijk af en andere doen deze door de brievenbus.

Wij willen U vragen om de antwoordenvelop zelf te retourneren in de brievenbus bij de betreffende loper. Eventueel voorzien van vragen of opmerkingen.

Deze vragen of opmerkingen worden zo goed mogelijk door de kerkrentmeesters verwerkt en indien nodig doorgegeven aan de pastorale ouderlingen.

Actie kerkbalans vindt plaats 16 tot 30 januari 2021

Uw bijdrage voor actie kerkbalans zorgt er voor dat wij als Rank kunnen blijven bestaan. Het  thema van dit jaar is: Geef vandaag voor de kerk van morgen.

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
KvK nummer 76428702

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG